Besparen op de huur van je winkelruimte?
DeKapsalonMakelaar helpt.

Bijna 9% van alle winkelruimte in Nederland staat leeg. Daardoor heb je een sterke onderhandelingspositie als het je huurprijs betreft. DeKapsalonMakelaar helpt je het meeste uit de onderhandeling te halen. Zo bespaar je al gauw duizenden euro’s op jaarbasis!

Lagere kosten, ook in je huidige pand.

Je kapsalon hoeft voor een gunstigere huurprijs niet te verhuizen. Na de eerste overeengekomen huurtermijn – meestal 5 of 10 jaar – kun je ook over de huur van je huidige pand onderhandelen. Is de huurprijs de afgelopen vijf jaar niet herzien? Of is de huurprijs niet meer volgens de lokale norm? Neem contact op met DeKapsalonMakelaar en bespreek jouw mogelijkheden voor kostenbesparing.

Bespaar duizenden euro’s per jaar.

Naast personeelskosten is voor veel kapsalons de huur de grootste kostenpost. Zelfs een kleine huurverlaging is dus al gauw de moeite waard. Daarbij zijn huurcontracten doorgaans 5 jaar geldig. Met een huurverlaging van €200 per maand bespaar je al €12.000!

Met een huurverlaging van €200 per maand bespaar je al €12.000!

Vertrouwen in onze expertise. No cure, no pay.

Met ruim 25 jaar ervaring is DeKapsalonMakelaar expert in de branche. Daarom werken wij vol vertrouwen op een no cure, no pay basis. DeKapsalonMakelaar gaat samen met jou de onderhandeling aan om jouw huur te verlagen. De kosten? De enige vergoeding is 20% van de bespaarde kosten. Dus bespaar je niet, dan betaal je niet!

Bespreek direct de mogelijkheden en zie hoeveel jij met huurverlaging bespaart.
Neem contact op of bel Gert op 0573-42 10 39 of 06-53 39 16 71

Terug naar home